Arenastaden i Solna

PEAB Bostad ansvarar för byggnationen utav det tredje höghuset som kommer vara beläget i Arenastaden. Deras egen slogan är ”Välkommen du också till en storslagen vardag” – och det är sannerligen vad området erbjuder. I funktionella, smarta och rymliga lägenheter har eftertanke lagts på såväl planlösningar som materialval, och du för möjligheten att shoppa i nordens största Galleria som ligger alldeles intill.

Totalt kommer höghuset husera 143 bostadsrätter, och tillträde sker redan hösten 2015. I Arenastaden så har du det nära till allt, och med pendeln som tar dig till Stockholm C på under 30 minuter så är det svårt att inte älska området.

Arenastaden byggs i etapper och beräknas när den är färdig rymma 2 000 nya bostäder. Utöver bostäderna så finns det även kontor med över 10 000 arbetsplatser, och den nya nationalarenan ligger också i Arenastaden. Naturområden finns det gott om, och kommunikationsmöjligheterna är många. Om du vill veta mer om Arenastaden och PEAB:s nya bostadsprojekt, klicka på länken nedan.

Till projektet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *